Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 166 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Integrated lipidomics and microbiomics reveal the quality changes of fresh yak tenderloin during storage
 
 
Titel: Integrated lipidomics and microbiomics reveal the quality changes of fresh yak tenderloin during storage
Auteur: Yang, Feiyan
He, Xudong
Wen, Xin
Qu, Guangfan
Zhang, Hanzhi
Luo, Zhang
Sun, Shuguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 166 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland