Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 156 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Influence of microwave processing on nutritional, anti-nutritional, antioxidant and sensory characteristics of kachnar powder and supplemented flatbreads
 
 
Titel: Influence of microwave processing on nutritional, anti-nutritional, antioxidant and sensory characteristics of kachnar powder and supplemented flatbreads
Auteur: Mazhar, Syed Hammad
Waseem, Muhammad
Ahmad, Zulfiqar
Javed, Muhammad Rizwan
Manzoor, Muhammad Faisal
Khan, Muhammad Ammar
Mugabi, Robert
Alsulami, Tawfiq
Nayik, Gulzar Ahmad
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 156 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland