Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 139 van 267 gevonden artikelen
 
 
  HS–SPME combined with GC–MS and GC–O for characterization of key aroma-active compounds in fruity and grassy peppers (Capsicum chinense Jacq.)
 
 
Titel: HS–SPME combined with GC–MS and GC–O for characterization of key aroma-active compounds in fruity and grassy peppers (Capsicum chinense Jacq.)
Auteur: Shan, Qingyun
Wan, Yu
Liang, Jude
He, Wanjuan
Zeng, Jing
Liang, Wenhui
Xiong, Siwei
Zhang, Meiling
Wang, Bing
Zou, Xuexiao
Xiong, Cheng
Liu, Feng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 139 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland