Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 267 gevonden artikelen
 
 
  HS-SPME-GC-MS combined with relative odor activity value identify the key aroma components of flowery and fruity aroma in different types of GABA tea
 
 
Titel: HS-SPME-GC-MS combined with relative odor activity value identify the key aroma components of flowery and fruity aroma in different types of GABA tea
Auteur: Ma, Chenyang
Wang, Qingyi
Tian, Di
Yuan, Wenxia
Tang, Xuan
Deng, Xiujuan
Liu, Yapeng
Gao, Chang
Fan, Guofu
Xiao, Xue
Wang, Baijuan
Li, Yali
Zhou, Hongjie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland