Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of functional noodles by adding Lentinus edodes mushroom powder: Physiochemical attributes, cellular mineral uptake and improved glycemic index
 
 
Titel: Formulation of functional noodles by adding Lentinus edodes mushroom powder: Physiochemical attributes, cellular mineral uptake and improved glycemic index
Auteur: De, Subhra
Chawla, Prince
Dattatray, Anarase
Iqbal, Muzaffar
Goksen, Gulden
Dhull, Sanju Bala
Rusu, Alexandru Vasile
Bains, Aarti
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland