Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of a novel hot pot dipping sauce enriched with pepper seed press cake: Physical properties and flavor characteristics
 
 
Titel: Formulation of a novel hot pot dipping sauce enriched with pepper seed press cake: Physical properties and flavor characteristics
Auteur: Guo, Bing-Xin
Chen, Cheng-Yuan
Wang, Rui
Liu, Yu-Hang
Meng, Jun-Jie
Liu, Hua-Min
Wang, Xue-De
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland