Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 122 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Factors and modification techniques enhancing starch gel structure and their applications in foods:A review
 
 
Titel: Factors and modification techniques enhancing starch gel structure and their applications in foods:A review
Auteur: Gong, Yongqiang
Xiao, Shuzhi
Yao, Zihan
Deng, Hongjie
Chen, Xuan
Yang, Tao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 122 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland