Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 123 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Feasibility analysis on the application of the Maillard reaction in developing Lentinula edodes umami seasoning: Based on the umami substances, sensory quality, physicochemical properties of the products
 
 
Titel: Feasibility analysis on the application of the Maillard reaction in developing Lentinula edodes umami seasoning: Based on the umami substances, sensory quality, physicochemical properties of the products
Auteur: Qiu, Jianguo
Li, Hongyu
Zhang, Lijia
Li, Junqi
Fang, Zhengfeng
Li, Cheng
Chen, Hong
Al-Asmari, Fahad
Sameeh, Manal Y.
Wu, Wenjuan
Liu, Yuntao
Zeng, Zhen
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 123 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland