Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating of effects for the sequence fermentation with M. pulcherrima and I. terricola on mulberry wine fermentation: Physicochemical, flavonoids, and volatiles profiles
 
 
Titel: Evaluating of effects for the sequence fermentation with M. pulcherrima and I. terricola on mulberry wine fermentation: Physicochemical, flavonoids, and volatiles profiles
Auteur: Xu, Haotian
Wang, Zeyu
Qin, Zhenyang
Zhang, Minwei
Qin, Yanan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland