Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of osmanthus hydrolat on the aroma quality and volatile components of osmanthus black tea
 
 
Titel: Effect of osmanthus hydrolat on the aroma quality and volatile components of osmanthus black tea
Auteur: Meng, Xin
Wang, Fang
Fu, Chao-Hong
Zeng, Lin
Chen, Zhen-Hua
Du, Qizhen
Feng, Zhi-Hui
Yin, Jun-Feng
Xu, Yong-Quan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland