Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of puffing treatment on volatile components of green tea explored by gas chromatography–mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry
 
 
Titel: Effect of puffing treatment on volatile components of green tea explored by gas chromatography–mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry
Auteur: Cui, Leyin
Wang, Xin
He, Changxu
Liu, Zhengquan
Liang, Jin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland