Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of glycation with three polysaccharides on the structural and emulsifying properties of ovalbumin
 
 
Titel: Effect of glycation with three polysaccharides on the structural and emulsifying properties of ovalbumin
Auteur: Hu, Yaxue
Bian, Qiqi
Chen, Lijia
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland