Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of functional groups in strawberry flavoring on pea protein-flavor interactions: Potential applicable in flavor formulation for plant-based protein aqueous foods
 
 
Titel: Effect of functional groups in strawberry flavoring on pea protein-flavor interactions: Potential applicable in flavor formulation for plant-based protein aqueous foods
Auteur: Wongprasert, Thanakorn
Mathatheeranan, Pakavit
Siripitakpong, Panatthida
Vilaivan, Tirayut
Suriya, Utid
Rungrotmongkol, Thanyada
Cadwallader, Keith
Suppavorasatit, Inthawoot
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland