Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking methods on flavor profiles of Xuanwei Ham: Analytical insights into aromatic composition and sensory attributes
 
 
Titel: Effect of cooking methods on flavor profiles of Xuanwei Ham: Analytical insights into aromatic composition and sensory attributes
Auteur: Yang, Jing
Shi, Shu
Wang, Ping
Li, Gui Peng
Wang, Huai Yao
Wu, Wen Liang
Luo, Zhang
Gao, Qian Yang
Liu, Zhen Dong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland