Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 224 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the differences in aroma of black tea under different drying methods based on GC–MS, GC-O
 
 
Titel: Revealing the differences in aroma of black tea under different drying methods based on GC–MS, GC-O
Auteur: Lu, Mingxia
Sheng, Caiyan
Ke, Han
Li, Tiehan
Liu, Qiuyan
Zhang, Jixin
Li, Luqing
Wang, Yujie
Ning, Jingming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 224 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland