Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 223 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Revealing salt concentration for microbial balance and metabolite enrichment in secondary fortified fermented soy sauce: A multi-omics perspective
 
 
Titel: Revealing salt concentration for microbial balance and metabolite enrichment in secondary fortified fermented soy sauce: A multi-omics perspective
Auteur: Zhang, Lin
Zhang, Zhu
Huang, Jun
Zhou, Rongqing
Wu, Chongde
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 223 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland