Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 212 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Quality deterioration of mashed potatoes during the freeze-thaw cycle: From the perspective of moisture and microstructure
 
 
Titel: Quality deterioration of mashed potatoes during the freeze-thaw cycle: From the perspective of moisture and microstructure
Auteur: Yu, Yingying
Weng, Wuyin
Ren, Zhongyang
Zhang, Yucang
Li, Ping
Shi, Linfan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 212 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland