Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physicochemical characteristics, bioactivity, flavor profile and key metabolites in the fermentation of goji juice by Lacticaseibacillus rhamnosus
 
 
Titel: Evaluation of physicochemical characteristics, bioactivity, flavor profile and key metabolites in the fermentation of goji juice by Lacticaseibacillus rhamnosus
Auteur: An, Xin
Li, Tongtong
Hu, Jiaxue
Li, Yaoran
Liu, Huiyan
Fang, Haitian
Wei, Xiaobo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland