Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of acrylamide concentration in commercial falafel available in Tehran City by different cooking methods: A health risk assessment study
 
 
Titel: Evaluation of acrylamide concentration in commercial falafel available in Tehran City by different cooking methods: A health risk assessment study
Auteur: Faraji, Fahimeh
Shahidi, Seyed-Ahmad
Shariatifar, Nabi
Ahmadi, Mohammad
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland