Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing mortadella formulations: Exploring the impact of curcumin microcrystals, cochineal carmine, and annatto dyes on sensory preferences, stability, and antioxidant potential
 
 
Titel: Enhancing mortadella formulations: Exploring the impact of curcumin microcrystals, cochineal carmine, and annatto dyes on sensory preferences, stability, and antioxidant potential
Auteur: Henrique, Jacqueline Thomé
Biason, Maria Victória
dos Santos Mendes, Poliana
Cardoso, Flávia Aparecida Reitz
Leimann, Fernanda Vitória
Gonçalves, Odinei Hess
Bona, Evandro
de Oliveira, Anielle
Marques, Leila Larisa Medeiros
Fuchs, Renata Hernandez Barros
Droval, Adriana Aparecida
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland