Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the color and astringency of red wines through white grape seeds addition: Repurposing wine production byproducts
 
 
Titel: Enhancing the color and astringency of red wines through white grape seeds addition: Repurposing wine production byproducts
Auteur: Xia, Nong-Yu
Liu, Ao-Yi
Qi, Meng-Yao
Zhang, Hua-Lin
Huang, Yong-Ce
He, Fei
Duan, Chang-Qing
Pan, Qiu-Hong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland