Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of tea polyphenols on the quality of Mackerel puree (Scomber scombrus) during refrigerated storage: Color, oxidative stability and microstructure
 
 
Titel: Effect of tea polyphenols on the quality of Mackerel puree (Scomber scombrus) during refrigerated storage: Color, oxidative stability and microstructure
Auteur: Tan, Zhifeng
Yang, Xiaoqing
Jin, Zheng
Han, Lin
Li, Ke
Prakash, Sangeeta
Dong, Xiuping
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland