Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sulfuric acid hydrolysis on the structure and Pickering emulsifying capacity of acorn starch
 
 
Titel: Effect of sulfuric acid hydrolysis on the structure and Pickering emulsifying capacity of acorn starch
Auteur: Guo, Changsheng
Geng, Sheng
Shi, Yuzhong
Yuan, Chao
Liu, Benguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland