Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus plantarum and flavourzyme on protein degradation and flavor development in grass carp during fermentation
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus plantarum and flavourzyme on protein degradation and flavor development in grass carp during fermentation
Auteur: Xiao, Naiyong
Zhang, Qiang
Xu, Huiya
Zheng, Changliang
Yin, Yantao
Liu, Shucheng
Shi, Wenzheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland