Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment on the structural and emulsifying properties of copra meal protein: Improving interfacial properties to enhance performance of its Pickering emulsion
 
 
Titel: Effect of heat treatment on the structural and emulsifying properties of copra meal protein: Improving interfacial properties to enhance performance of its Pickering emulsion
Auteur: Guo, Yujie
Tian, Tian
Zeng, Chili
Wang, Hong
Yang, Tao
Zhou, Weibiao
Sui, Xiaonan
Chen, Liang
Huang, Zhaoxian
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland