Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different strains on quality characteristics of soy yogurt: Physicochemical, nutritional, safety features, sensory, and formation mechanism
 
 
Titel: Effect of different strains on quality characteristics of soy yogurt: Physicochemical, nutritional, safety features, sensory, and formation mechanism
Auteur: Li, Shuying
Hu, Miao
Wen, Wei
Zhang, Pengfei
Yu, Wenhua
Fan, Bei
Wang, Fengzhong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland