Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in maize porridge
 
 
Titel: Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in maize porridge
Auteur: Wang, Shihao
Chen, Kaixuan
Tian, Ailing
Pan, Meifan
Liu, Xinyang
Qu, Lingyun
Jin, Jin
Lv, Sijie
Xu, Yanqiu
Li, Yangguang
Yang, Wenzhe
Zhang, Xinfang
Zheng, Lili
Zhang, Yani
Yang, Xueliang
Zhong, Feng
Xu, Lirong
Ma, Aiguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland