Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of κ-carrageenan on the quality of crayfish surimi gels
 
 
Titel: Effect of κ-carrageenan on the quality of crayfish surimi gels
Auteur: Wei, Qing-Jun
Zhang, Wang-Wei
Wang, Jing-Jing
Thakur, Kiran
Hu, Fei
Khan, Mohammad Rizwan
Zhang, Jian-Guo
Wei, Zhao-Jun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland