Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Allium Jesdianum's extract on the physicochemical, antioxidant, antimicrobial and sensory properties of Sausage characteristics
 
 
Titel: Effect of Allium Jesdianum's extract on the physicochemical, antioxidant, antimicrobial and sensory properties of Sausage characteristics
Auteur: Ghorbani, Akram
Mahmoudifar, Kamiar
Shokri, Samira
Mazaheri, Yeganeh
Shamloo, Ehsan
Rezagholizade-shirvan, Alieh
Elhamirad, Amir Hossein
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland