Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 256 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Using GC–O–MS, GC–IMS, and chemometrics to investigate flavor component succession regularity in the Niulanshan Erguotou Baijiu brewing process
 
 
Titel: Using GC–O–MS, GC–IMS, and chemometrics to investigate flavor component succession regularity in the Niulanshan Erguotou Baijiu brewing process
Auteur: Wang, Zhen
Hao, Wenjun
Wang, Jinghao
Wang, Ying
Zeng, Xinan
Huang, Mingquan
Wu, Jihong
Sun, Baoguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 256 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland