Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 255 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Upcycling Lactobacillus casei culture waste into vegan cheese analogue using inulin, locust bean gum, and κ-carrageenan
 
 
Titel: Upcycling Lactobacillus casei culture waste into vegan cheese analogue using inulin, locust bean gum, and κ-carrageenan
Auteur: Lee, You Young
Kim, Eunghee
Jo, Myeongsu
Choi, Young Jin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 255 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland