Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 257 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of pawpaw (Carica papaya L.) leaves as a source of polyphenols by ionic liquid-based microwave-assisted extraction: Comparison with other extraction methods and bioactivity evaluation
 
 
Titel: Valorization of pawpaw (Carica papaya L.) leaves as a source of polyphenols by ionic liquid-based microwave-assisted extraction: Comparison with other extraction methods and bioactivity evaluation
Auteur: Cao, Duo
Qiao, Xiaoting
Guo, Yaqian
Liu, Pengyu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 257 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland