Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 156 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the impact of various sorghum types on the key aroma compounds of Sichuan Xiaoqu Baijiu through application of the sensomics approach
 
 
Titel: Investigating the impact of various sorghum types on the key aroma compounds of Sichuan Xiaoqu Baijiu through application of the sensomics approach
Auteur: Ma, Yi
Wei, Ziyun
Xiao, Xiongjun
Yu, Kangjie
Huang, Huiling
Tan, Jianxia
Wang, Yue
Du, Yong
Li, Yajun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 156 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland