Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 155 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Inulin with different degrees of polymerization as a functional ingredient: Evaluation of flour, dough, and steamed bread characteristics during freezing
 
 
Titel: Inulin with different degrees of polymerization as a functional ingredient: Evaluation of flour, dough, and steamed bread characteristics during freezing
Auteur: Yang, Qing
Guo, Jinying
Zhang, Fan
Zhao, Fen
Zhang, Gege
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 155 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland