Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Improving the bacterial community, flavor, and safety properties of northeastern sauerkraut by inoculating autochthonous Levilactobacillus brevis
 
 
Titel: Improving the bacterial community, flavor, and safety properties of northeastern sauerkraut by inoculating autochthonous Levilactobacillus brevis
Auteur: Wang, Jiawang
Liu, Xin
Liu, Jiaqi
Sui, Yumeng
Yu, Weihua
Kong, Baohua
Chen, Qian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland