Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 147 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of volatile aromatic compound levels and sensory quality of distilled soju derived from Saccharomyces cerevisiae and Wickerhamomyces anomalus co-fermentation
 
 
Titel: Improvement of volatile aromatic compound levels and sensory quality of distilled soju derived from Saccharomyces cerevisiae and Wickerhamomyces anomalus co-fermentation
Auteur: Choi, Kyu-Taek
Lee, Su-Hyun
Kim, Yeong-Jun
Choi, Jun-Su
Lee, Sae-Byuk
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 147 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland