Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Influence of germination and roasting on the characteristic volatile organic compounds of quinoa using sensory evaluation, E-nose, HS-GC-IMS, and HS-SPME-GC-MS
 
 
Titel: Influence of germination and roasting on the characteristic volatile organic compounds of quinoa using sensory evaluation, E-nose, HS-GC-IMS, and HS-SPME-GC-MS
Auteur: Peng, Siwang
Li, Yiju
Liu, Huan
Tuo, Yuanrong
Dang, Jiamin
Wang, Wei
You, Haixi
Du, Shuangkui
Wang, Liying
Ding, Long
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland