Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Comparison and evaluation of L. reuteri and L. rhamnosus-fermented egg yolk on the physicochemical and flavor properties of cookies
 
 
Titel: Comparison and evaluation of L. reuteri and L. rhamnosus-fermented egg yolk on the physicochemical and flavor properties of cookies
Auteur: Jia, Jie
Deng, Xiaofan
Jia, Xin
Guo, Chunfeng
Liu, Xuebo
Liu, Yuanjing
Duan, Xiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland