Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Comparative key aroma compounds and sensory correlations of aromatic coconut water varieties: Insights from GC × GC-O-TOF-MS, E-nose, and sensory analysis
 
 
Titel: Comparative key aroma compounds and sensory correlations of aromatic coconut water varieties: Insights from GC × GC-O-TOF-MS, E-nose, and sensory analysis
Auteur: Li, Zizheng
Wang, Tao
Jiang, Hanwen
Wang, Wei-Ting
Lan, Tao
Xu, Lilan
Yun, Yong-Huan
Zhang, Weimin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland