Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Changes and correlation analysis of volatile flavor compounds, amino acids, and soluble sugars in durian during different drying processes
 
 
Titel: Changes and correlation analysis of volatile flavor compounds, amino acids, and soluble sugars in durian during different drying processes
Auteur: Yang, Feifei
Wang, Qianju
Liu, Wuyi
Xiao, Hongwei
Hu, Jiaqi
Duan, Xiaojie
Sun, Xiyun
Liu, Chunju
Wang, Haiou
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland