Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the physicochemical characteristics and microbial community compositions of the abdomen and cheliped muscles in swimming crab (Portunus trituberculatus) during frozen storage
 
 
Titel: Changes in the physicochemical characteristics and microbial community compositions of the abdomen and cheliped muscles in swimming crab (Portunus trituberculatus) during frozen storage
Auteur: Dong, Ruyi
Wu, Yingru
Du, Qi
Lu, Rui
Benjakul, Soottawat
Zhang, Bin
Shui, Shanshan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland