Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Soy protein isolate-sodium alginate colloidal particles for improving the stability of high internal phase Pickering emulsions: Effects of mass ratios
 
 
Titel: Soy protein isolate-sodium alginate colloidal particles for improving the stability of high internal phase Pickering emulsions: Effects of mass ratios
Auteur: Wang, Zhi
Zhao, Yubo
Liu, Haotian
Chen, Qian
Liu, Qian
Kong, Baohua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland