Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Influence of heating temperatures and storage on the odor of duck meat and identification of characteristic odorous smell compounds
 
 
Titel: Influence of heating temperatures and storage on the odor of duck meat and identification of characteristic odorous smell compounds
Auteur: Zhao, Gaiming
Zhang, Jiali
Wang, Sen
Yu, Xiaoling
Zhang, Qiuhui
Zhu, Chaozhi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland