Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 116 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Influence of green pepper extract on the physicochemical, antioxidant, and sensory properties of stirred yogurt
 
 
Titel: Influence of green pepper extract on the physicochemical, antioxidant, and sensory properties of stirred yogurt
Auteur: Kovsari, Elham
Shavali Gilani, Parisa
Shokri, Samira
Mircholi Borazgh, Abdolreza
Rezagholizade-Shirvan, Alieh
Pedram Nia, Ahmad
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 116 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland