Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Ganoderma lucidum fermentation on the nutritional composition, structural characterization, metabolites, and antioxidant activity of Soybean, sweet potato and Zanthoxylum pericarpium residues
 
 
Titel: Impact of Ganoderma lucidum fermentation on the nutritional composition, structural characterization, metabolites, and antioxidant activity of Soybean, sweet potato and Zanthoxylum pericarpium residues
Auteur: Cen, Qin
Fan, Jin
Zhang, Rui
Chen, Hongyan
Hui, Fuyi
Li, Jiamin
Zeng, Xuefeng
Qin, Likang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland