Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cod skin peptide-ι-carrageenan conjugates prepared via the Maillard reaction on the physical and oxidative stability of Antarctic krill oil emulsions
 
 
Titel: Impact of cod skin peptide-ι-carrageenan conjugates prepared via the Maillard reaction on the physical and oxidative stability of Antarctic krill oil emulsions
Auteur: Han, Lingyu
Zhai, Ruiyi
Shi, Ruitao
Hu, Bing
Yang, Jixin
Xu, Zhe
Ma, Kun
Li, Yingmei
Li, Tingting
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland