Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 200 gevonden artikelen
 
 
  High-sensitivity profiling of dipeptides in sauce-flavor Baijiu Daqu by chemical derivatization and ultrahigh-performance liquid chromatography coupled with high-resolution mass spectrometry
 
 
Titel: High-sensitivity profiling of dipeptides in sauce-flavor Baijiu Daqu by chemical derivatization and ultrahigh-performance liquid chromatography coupled with high-resolution mass spectrometry
Auteur: Wang, Zixuan
Chen, Liangqiang
Yang, Fan
Wang, Xiaolin
Hu, Yang
Wang, Ting
Lu, Xin
Lu, Jianjun
Hu, Chunxiu
Tu, Huabin
Xu, Guowang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland