Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of protein concentration, ionic strength, and heat treatment on the interfacial and emulsifying properties of coconut (Cocos nucifera L.) globulins
 
 
Titel: Effects of protein concentration, ionic strength, and heat treatment on the interfacial and emulsifying properties of coconut (Cocos nucifera L.) globulins
Auteur: Ma, Jingrong
Pan, Chuang
Chen, Haiming
Chen, Weijun
Pei, Jianfei
Zhang, Ming
Zhong, Qiuping
Chen, Wenxue
Zeng, Guangjin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland