Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different roasting temperatures on rabbit meat protein oxidation and fluorescent carbon nanoparticle formation
 
 
Titel: Effects of different roasting temperatures on rabbit meat protein oxidation and fluorescent carbon nanoparticle formation
Auteur: Li, Xue
Song, Yunlong
Huangfu, Lisa
Li, Sheng
Meng, Qingyang
Wu, Zhicheng
Ruan, Jinggang
Tang, Jie
Zhang, Dong
Li, Hongjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland