Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods on aroma formation in pork: A comprehensive review
 
 
Titel: Effects of cooking methods on aroma formation in pork: A comprehensive review
Auteur: Wang, Shuwei
Chen, Haitao
Sun, Jie
Zhang, Ning
Wang, Shuqi
Sun, Baoguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland